Wie is Eric Blank?

Ik werk al sinds mijn afstuderen in de verzekeringsbranche. Ik heb eerst bij kleinere tussenpersonen het vak geleerd en later bij de Rabobank, ABN-AMRO Bank en Meeùs (voorloper AON) als adviseur vele bedrijven van klein tot groot mogen helpen als verzekeringsadviseur. Verder ben ik een trotse opa, vader en echtgenoot.

Een onderbouwd advies

Ik ben specialist in het adviseren van bedrijven. Mijn ervaring is heel divers en gaat van het risicoadvies en -verzekeren van een aardappelfabriek tot een kippenbedrijf met 100.000 kippen wiens grootste belang het is om zijn “dames” gezond te houden en alle soorten van (dienstverlenende en productie) bedrijven daartussenin. Ik heb dus een gevarieerde, ruime ervaring in risicoanalyse en verzekeren. En die zet ik graag in voor nieuwe klanten. Die nieuwe klanten komen overigens heel regelmatig van bestaande klanten. En zeg nou zelf: dat is toch de beste reclame die je je wensen kunt!

Oprechte persoonlijke aandacht

Ik ben gedreven en deskundig waarbij oprechte interesse voor het wel en wee van mijn klanten voorop staat. Daarom ben ik ook altijd bereid altijd een stap extra te zetten. Afspraken nakomen, snel handelen bij schade en er zijn als er iets is. Ook buiten kantoortijden.